Εκπαιδευτήρια
"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Κορίνθου

Εκπαιδευτήρια
"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Κορίνθου

ΙΟΥΝΙΟΣ 2009

 eco19Πολύ ενδιαφέρον είχε ο απολογισμός που έκανε η Περιβαλλοντική Ομάδα του Σχολείου μας σχετικά με το πρόγραμμα «Τα φυτά ανεκτίμητες πηγές διατροφής και υγείας» που πραγματοποίησε φέτος. Τα μέλη της παρουσίασαν τις γραπτές εργασίες τους, τις οποίες συγκέντρωσαν και εξέδωσαν σε καλαίσθητο τευχίδιο, αλλά και πρόβαλαν σε power point και την υπόλοιπη δουλειά τους στο Σχολικό μας Κήπο και τις άλλες εκδηλώσεις τους. Όλα τα αφήνουν τώρα ως «υψηλή παρακαταθήκη» στις Περιβαλλοντικές Ομάδες που θα συστηθούν στο Σχολείο μας τις επόμενες χρονιές. Επίσης, πρωτοτύπησαν προσφέροντάς μας «Ice Levanda», «Ice Louise» και άλλα ice αρωματικά αφεψήματα -κατά το Ice Tea- από την παραγωγή του κήπου μας, τα οποία βέβαια κατοχυρώνουν ως δική τους πατέντα για πιθανή μελλοντική παραγωγή! Το έργο τους ήταν πλούσιο και σίγουρα είναι δικαιολογημένη η ικανοποίησή τους για τις εμπειρίες και τις γνώσεις που αποκόμισαν.

 

Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και επευφημίες έγινε η απονομή των μεταλλίων στους συμμαθητές μας που αναδείχτηκαν νικητές στα φετινά Σχολικά Πρωταθλήματα.
 sport 4 (5)
P6290030Ομάδα καθηγητών και μαθητών του Σχολείου μας εκπροσώπησε στις εορταστικές εκδηλώσεις που οργάνωσε η ι. Μητρόπολη Κορίνθου για την 29 Ιουνίου προς τιμήν του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, πολιούχου της Κορίνθου και προστάτη των Εκπαιδευτηρίων μας. Συμμετείχαν στη Θ. Λειτουργία που έγινε στον νέο, πανέμορφο ι. ναό του Απ. Παύλου στην Αρχαία Κόρινθο.