Εκπαιδευτήρια
"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Κορίνθου

Εκπαιδευτήρια
"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Κορίνθου

ΣΚΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τα Εκπαιδευτήρια «Απόστολος Παύλος», στον Ισθμό της Κορίνθου, ιδρύθηκαν το 2005 (Γυμνάσιο και Λύκειο) ως ένα σύγχρονο σχολείο που στοχεύει στο να παρέχει στους εφήβους μαθητές της εποχής μας άρτια γνωσιολογική κατάρτιση και πνευματική καλλιέργεια θεμελιωμένη στις ελληνορθόδοξες αρχές της πατρίδας μας.

Από το 2017 λειτουργούν Παιδικό Σταθμό, ενώ από το 2019 και Νηπιαγωγείο στο Κέντρο της Κορίνθου (Πυλαρινού 76, πεζόδρομος).

Τα Εκπαιδευτήρια «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» είναι δημιούργημα του Συλλόγου «Κοινωνική Προσπάθεια», συλλόγου κοινωφελούς, που εδρεύει στην Αθήνα και έχει ήδη συμπληρώσει 40ετή δράση και προσφορά στην κοινωνία μας και ειδικότερα στη νεολαία.

Μέχρι σήμερα ο Σύλλογος λειτουργεί τακτικές συναντήσεις πνευματικής κατάρτισης νέων και ενηλίκων:

Η έξαρση των ποικίλων (κατεξοχήν πνευματικών και ηθικών) κινδύνων που απειλούν κυρίως τη νεότητα μάς ώθησε να δημιουργήσουμε ένα υγιές σχολικό περιβάλλον.

Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε στους μαθητές μας γνήσια πρότυπα και να τους καθοδηγήσουμε συστηματικά και με αγάπη στην ανάπτυξη κατά το δυνατόν ολοκληρωμένης προσωπικότητας, στη συνειδητή ελευθερία, στην εσωτερική πειθαρχία, στην αλληλεγγύη, στην εργατικότητα, στη μάθηση και στη γνώση.