Εκπαιδευτήρια
"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Κορίνθου

Εκπαιδευτήρια
"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Κορίνθου

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Τα εκπαιδευτήρια «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» συνεργάζονται με το Ελληνικό Ωδείο, το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία Ωδεία της Ελλάδας, με ιστορία 102 ετών. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα Πιάνου, Βιολιού, Κιθάρας, μονωδίας

Στο Σχολείο μας υπάρχει δυνατότητα εκμάθησης όλων των μουσικών οργάνων και διδασκαλίας όλων των τύπων μουσικής (& μουσικοκινητικής αγωγής για τα μικρότερα παιδιά) τα οποία προσφέρει το Ελληνικό Ωδείο (βλ. και ιστοσελίδα του Ελληνικού Ωδείου).

Τα μαθήματα γίνονται είτε στον χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων στον Ισθμό της Κορίνθου, είτε στο κτήριο του Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου στο κέντρο της Κορίνθου (Πυλαρινού 76, Πεζόδρομος).

Ως σπουδαστές του Ωδείου μπορούν να εγγραφούν τόσο οι μαθητές του Σχολείου, όσο και άλλοι, εξωτερικοί σπουδαστές (παιδιά και ενήλικες). Οι σπουδαστές έχουν ακριβώς τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου, ακολουθούν το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα Σπουδών, συμμετέχουν στις εξετάσεις και κατ’ έτος λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης της τάξης από το Ελληνικό Ωδείο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία του Σχολείου (τηλ. 27410-29663).