Εκπαιδευτήρια
"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Κορίνθου

Εκπαιδευτήρια
"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Κορίνθου

Τοξοβολία τη μέρα Αθλητισμού

Μία ωραία πρωτοβουλία – έκπληξη περίμενε τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων μας, την ημέρα αθλήσεως για όλα τα σχολεία της χώρας. Στο προαύλιο χώρο είχε στηθεί επαγγελματικά και με χαρακτηριστικά απόλυτης ασφάλειας, ένα σύστημα τοξοβολίας με συνδυασμό τόξων και στόχων, για να μπορέσουν όλοι οι μαθητές να ανακαλύψουν τα μυστικά της απόλυτης στόχευσης.
Με την παρουσία προπονητών της εθνικής Ελλάδας οι μαθητές μας διδάχθηκαν με ωραίο και παιδαγωγικό τρόπο την τεχνική δεξιότητα που απαιτείται για άριστη βολή τόξου. Ήταν τόση η χαρά και η δίψα συμμετοχής των μαθητών ώστε οι περισσότερες βολές να πιάσουν κέντρο, αφήνοντας απόλυτη ικανοποίηση τόσο στους ίδιους όσο και στους δασκάλους τους.
Τα παιδιά ακολούθησαν όλες τις τεχνικές του αθλήματος και πρώτευσαν, αποδεικνύοντας τις δεξιότητες τους και στην άθληση, σε ένα τόσο εξειδικευμένο άθλημα.
Το σχολείο μας αναγνωρίζοντας την επιτυχία της ημέρας αυτής έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές για την κοπιαστική προσφορά τους καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας , βραβεύοντας τους μαθητές που διακρίθηκαν.
Συγχαρητήρια λοιπόν και ευχές για συνέχιση και αξιοποίηση τέτοιων ενεργειών από το σχολείο μας στο μέλλον.