Εκπαιδευτήρια
"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Κορίνθου

Εκπαιδευτήρια
"ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Κορίνθου

ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

 

ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

     

H ναυτιλία και ο τουρισμός αποτελούν παραδοσιακά τη βάση της οικονομικής ανάπτυξης για την πατρίδα μας και αυτοί οι κλάδοι προσφέρουν εξαιρετικές προοπτικές καριέρας στους νέους και στις νέες που θα θελήσουν να τους επιλέξουν. Στις 17 Ιανουαρίου οι μαθητές του Λυκείου και της Γ΄ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία μέσω της δράσης “YES TO SCHOOLS” να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά των δύο κλάδων και την ιστορία τους και να ενημερωθούν για τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης στους τομείς αυτούς.

            Συγκεκριμένα, η κα Δανάη Μπεζαντάκου, CEO της Navigator Shipping Consultants και Concept Founder του YES Forum παρουσίασε συνολικά τον κλάδο της ναυτιλίας, εστιάζοντας στις προοπτικές καριέρας στην Ελλάδα. Επίσης, ο κος Ιωάννης Δεττόλης, απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού και εθελοντής της ομάδας του YES Forum, μοιράστηκε με τους μαθητές μας, τις εμπειρίες του κατά την επαγγελματική του πορεία στην ναυτιλία.

            Τα Εκπαιδευτήρια “Απόστολος Παύλος” ανέκαθεν εστιάζουν σε δράσεις ενημέρωσης & Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού, παρέχοντας στους μαθητές τα πλήρη εφόδια, για να επιλέξουν σωστά τις σπουδές τους και να έχουν μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Η δράση του YES Forum συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση και ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές για την παρουσιάσεις τους.